Lotta (stiina) wrote in jessicafletcher,
Lotta
stiina
jessicafletcher

MOPSI-LOOK-A-LIKE

Tän päiväinen jakso todellakin oli tosi pelottava. Varsinkin alku. Aika rankkaa jopa Jessicalta.

Mutta sain tietää Pinjalta (joka myös seuraa tätä upeaa ohjelmaa), että se Harry olikin vaan sen Livvyn miehen veli, mutta olisi se kyllä silti voinut olla hieman järkyttyneempi. Jessica kyl on niin kovapintainen, että se on jo tottunut siihen, että melkeein kaikkien sen tuttujen sukulaiset kuolee.

Mä uskon kyllä, et Murhasta tulisi totta olisi suuri hitti, jos se tulisi maikkarilta. Varsinkin jos se olisi valmiiksinaurettu, ja Jessica kikattais yksin siinä kohtaa. Ja Seth nyt on komein, mitä telkkarista löytyy. Yhdessä jaksossa kun se oli lenkillä Jessican kanssa turkoosissa verkkapuvussa ni olin ihan et lääh.

Jessicalla muuten häikäisevä puvustus tänään ! Ja maanantaina Kun lihava nainen laulaa ja en näe ku oon kylpylässä, mutta sata kyl luvan kertoa, mitä siinä tapahtui.

Niin ja joko unohdin tai sit en tajunnutkaan, et miks ne teki sen zombiesityksen? Nii ja tunnustiko se mies edes? Koska kelattiin Pinjan kaa et se Jessica vaan tekee omia päätelmiään ja sit kaikki pidätetään ja elinkautinen murhasta. Mut kuitenki Jess ei vois ikinä erehtyä.

Ite oot kivoin ja en jaks amääkää odottaa <3.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 2 comments